Reviews

Snackbar Oase
4.5
Gebaseerd op 318 beoordelingen
powered by Google
Max Veldheer
Max Veldheer
11:41 19 May 23
De échte RAS-patat al meer dan 50 jaar! hier verkrijgbaar
Iris Van Zijl
Iris Van Zijl
09:59 18 May 23
Had een kipburger en kreeg voedselvergiftiging.. beetje matig…
Stef De Jong
Stef De Jong
16:00 08 Apr 23
Fijne zaak om te eten.Heeft de lekkerste ras patat.Maakt veel snacks nog zelf .Eigenaar is een snack specialist.Kom er graag .
Thea Konings
Thea Konings
12:47 04 Apr 23
Vriendelijke bediening en goede sfeer.
serge roos
serge roos
16:50 18 Nov 22
Nieuwe lokatie en alles spik en span. Eten is goed en eerlijke prijsOja de koffie is te lekker
Jorrit Monné
Jorrit Monné
11:24 26 Oct 22
De cafetaria bevindt zit in een straat met eettentjes. De buitenkant ziet er niet echt uitnodigend uit, maar binnen is het beter. Wat meteen opviel is dat er een grote beamer aanstaan die de menukaart projecteert over dat de energie prijzen hoger zijn. Buiten dat dit enorm lelijk is vormgegeven en onleesbaar is, is het hypocriet. Schrijf dan de namen op met krijt en gebruik geen stroom voor het menu.Het komt erop neer dat alle bedragen 10% duurder zijn om de kosten te dekken. Dat is dus prima, maar had het op z’n minst even mooi vormgegeven en daar geen elektriciteit voor gebruikt.Dat terzijde, laten we het over de friet hebben. Mijn Mexicano droop nog van het vet en was te kort gebakken. Ook de middel portie rasfriet leek op een kleine. Dus een erg magere portie.Het personeel was overigens heel vriendelijk.Maar er is nog veel te winnen hier qua kwaliteit.3/5⭐️
Prinses X
Prinses X
09:39 07 Oct 22
Hele mooie zaak met goede producten. Bert de eigenaar is heel sociaal en vriendelijk.Wel tijdelijk 10% extra betalen, voor de hoge gas en elektra prijzen. Vind ik heel terecht.
Rona Wals
Rona Wals
04:35 05 Oct 22
Wij rijden om voor een patatje bij Oase!Hier eet je de lekkerste raspatat en ook de milkshakes zijn hier zoals deze horen te zijn. Nog een pluspunt, ze serveren een goede bak koffie!
maroucha Van Der Veen
maroucha Van Der Veen
15:46 25 Aug 22
Top zaak! Heerlijke milkshakes, ras patat, snacks. Top bediening. Het jammere vind ik nog altijd dat ze niet bezorgen😅
Jo Lagerberg
Jo Lagerberg
13:16 21 Jun 22
Jaren voorbij gefietst, maar nu na de verhuizing van Oase naar de Plantage, en na meerdere aanbevelingen van vrienden toch maar binnengestapt. Wat een mooi interieur en fijne sfeer hier! Oase is een begrip in Beverwijk, vooral om de raspatat en omdat bijna alles huisgemaakt is, zoals de huzarensalade die erg lekker schijnt te zijn (heb ik zelf nog niet geproefd).Wat ook heel prettig is aan Oase is dat de koffie erg lekker is. Sterker nog; de lekkerste cappuccino en latte van Beverwijk haal je hier :-). To go kan, maar op het terras zit je ook prima. Aanrader!Update:ik had hier een pistolet briePotver, wat tovert die Bert toch een lekkere dingen uit z'n keuken 🥳Supervers broodje, alsof die rechtstreeks uit de bakkerij komt aangerend, met (naar wens rucola of) vers gesneden ijsbergsla, lekker veel walnoten, goede honing en dan die kaas: drie plakken brie, goed op smaak en op temperatuur, dus niet koelkastkoud maar gewoon heeerlijk romig zoals je het wenst. Denk hierbij een lollige opmerking van de chef en je zit hier heerlijk. De foto zegt genoeg, deze hang ik boven mijn bed, naast de foto van Bert 😜
Peter Admiraal
Peter Admiraal
03:55 03 May 21
Goede kwaliteit is gebleven na de verhuizing naar de plantage, zeer mooie zaak geworden
Piet Jooren
Piet Jooren
08:55 15 Mar 21
Ziet er netjes uit jammer dat ze geen echte patat hebben voor mij dus niet
Helma Dijkstra
Helma Dijkstra
20:55 06 Mar 21
Fantastisch mooie nieuwe zaak, met de aloude Beste Raspatat van Beverwijk,alles altijd vers,nu na verhuizing vanaf de Arends weg,snacks,en als weer open mogen ook Lunchroom,kijk er erg van naar uit en ga zeker eens lunchen.. Gezellig.. Prachtig zaak en enorm Klantvriendelijk Personeel,maar waren. Ook niet anders gewend.
Herman Peekel
Herman Peekel
18:14 01 Mar 21
Geweldige snackbar/lunchroom met lekkere raspatat.
Henk Lubbers
Henk Lubbers
07:48 24 Feb 21
Bert heeft zijn nieuwe zaak geopend op de Plantage in Beverwijk. Erg mooi geworden. Een stuk groter dan de oude zaak. Nadeel voor mij is dat ik nu moet fietsen en de oude zaak bij mij om de hoek was. Slaatjes nog steeds uitstekend. Nieuw de smokey Hamburger zelf gemaakt en echt van uitstekende kwaliteit.
Hans Schuurman
Hans Schuurman
11:22 12 Jan 21
Heerlijke Ras patat. Satésaus ook erg lekker
Joanna Beentjes
Joanna Beentjes
19:08 18 Nov 19
De lekkerste raspatat. Al meer dan 60 jaar een begrip in Beverwijk, vroeger al heen voor een Raspatatje en een eigengemaakt ijsje toe. Hier reed je even een blokje voor om. De bordjes herinneren zich aan de goede oude tijd.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader